KAUBOJI DOBILI DODATAN RAZLOG ZA BRIGU: / Najbolji rukometaš svijeta ipak dolazi na SP

Image
Foto: AFP

Uspio se oporaviti dovoljno brzo da se priključi momčadi

12.1.2019.
8:49
AFP
VOYO logo

Najbolji rukometaš svijeta vraća se na SP-u u reprezentaciju Francuske usprkos ozljedi. Nikola Karabatić je Trikolore od 2006. vodio do četiri svjetska, tri europska, dva olimpijska zlata. Francuska je sinoć u prvoj utakmici na SP-u jedva pobijedila Brazil 24:22, nakon čega našli na udaru javnosti i navijača.

Ipak, nedugo zatim stigla je vijest kako se u reprezentaciju vraća njihov najbolji igrač i situacija se smirila. Podsjetimo, još od sredine listopada prošle godine pa sve do danas, činilo se da je ozljeda lijevog stopala izbacila Nikolu Karabatića sa SP-a u Njemačkoj i Danskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visio mu nastup na prvenstvu

Trebalo je ovo biti prvo veliko natjecanje otkako igra za reprezentaciju koje će propustiti, ali vratio se na vrijeme da pomogne svojoj selekciji. Dosad je sudjelovao na svim europskim i svjetskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama od 2003. godine, otkako je član reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tri mjeseca šokirao je rukometnu javnost objavom kojoj je pokazao da se nalazi u bolnici pred operaciju.

"Bol je bila prejaka. Teško je i vrlo razočaravajuće... Pokušavao sam stiskati zube, ali nije bilo dovoljno. Mogao sam pogoršati ozljedu i možda prijevremeno prekinuti karijeru. Tužan sam jer propuštam prvo svjetsko prvenstvo u svojoj karijeri, ali druge mogućnosti nisam imao", rekao je tada 34-godišnji PSG-ov lijevi bek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo