KAUBOJE ĆE ODUŠEVITI NOVA ODLUKA IHF-A: / Bit će to motiv za svakog pojedinca da bude najbolji

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Međunarodna rukometna federacija uvela je promjene koje će oduševiti sve od igrača do trenera

11.1.2019.
9:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

IHF je promijenio dosadašnju praksu da simboličnom nagradom bude nagrađen najbolji igrač određene utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva. U suradnji s danskim proizvođačem sportske opreme Hummel, Međunarodna rukometna federacija (IHF) već na aktualnom Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj.

S ovom novom praksom odlučeno je da najbolji igrač utakmice umjesto poklona u obliku sata, statue ili tradicionalne diplome prosljeđuje donaciju sportske opreme mlađim selekcijama klubova slabijeg financijskog stanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plemenit cilj

"Smatramo kako je inicijativa plod sjajne ideje. Vjerujemo da je rukomet najljepša igra na svijetu i drago nam je da možemo omogućiti onoj djeci - koja nisu imala previše sreće - igranje u potpuno novoj opremi. Nadam se da će igrači ruku dočekati našu inicijativu", poručio je predsjednik Međunarodne rukometne federacije Hassan Moustafa.

"Našom inicijativom potičemo igrače da svojim donacijama motivacijski pridonese stvaranju sljedećih generacija budućih zvijezda", kazao je izvršni direktor tvrtke Hummel Allan Vad Nielsen. IHF nakon svake utakmice proglašava najboljeg igrača utakmice. Osim Hummelove majice, bit će nagrađen i diplomom kao potvrdom donacije i vječnog sjećanja na dobro djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo