OGLAS

KARABATIĆ OTVORENO O ŠANSAMA HRVATSKE U NASTAVKU: / Evo kako on vidi ono što čeka Kauboje

Image
Foto: PIXSELL

Potpuno je moguće da će Hrvatska u srijedu s Francuzima igrati bez uloga, ali Karabatić svejedno očekuje borbu

20.1.2019.
23:50
PIXSELL
VOYO logo

U klasiku svjetskog rukometa između Hrvatske i Francuske u srijedu, Nikola očekuje puno bolju predstavu naše reprezentacije. Nikola Karabatić vratio se u sastav Francuske. Minutaža mu jest srezana, no njegov psihološki učinak na momčad je nemjerljiv.

"Kad gledamo rezultat, izgleda da je bilo lako, ali nije bilo lako. Islanđani su bili nezgodni, no mi smo dobro odigrali. Borili smo se do kraja, bitan nam je rezultat jer na kraju ove grupe jedan pogodak može biti bitan. Zadovoljni smo igrom, ponašanjem i sad imamo dva dana odmora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziva na ozbiljnost

"Da, vidjeli smo da je Hrvatska izgubila, ali mislili smo samo na sebe, ne smijemo se upustiti u kalkulacije. Iznenadio nas je poraz Hrvatske jer su odlično igrali dosad, ali znali smo da je Brazil odlična ekipa. Nije više rukomet kao prije da se ekipe poput Brazila lako pobjeđuju, sad je i Brazil prava ekipa i danas su to dokazali."

Unatoč svemu, u klasiku svjetskog rukometa između Hrvatske i Francuske u srijedu, Nikola očekuje puno bolju predstavu naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će Hrvatska sigurno odigrati bolje nego danas. Sad nemaju druge opcije nego dobiti nas i Njemačku, a kad im je tako, onda je najteže igrati protiv njih. 100 posto nas čeka teška utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo