EKIPA TUGUJE

KAPETANICA PODRAVKE OTKRILA ŠTO IM JE SARAČEVIĆ ZADNJE REKAO PRIJE SMRTI: Ovo je jednostavno pretužno

Hrvatski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorili su Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatko Saračević (59) umro je u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive. Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu s 32:29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Hrvatski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorili su Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi. Naravno, među prvima su se upisale igračice koje je donedavno vodio.

SARAČEVIĆEV PRIJATELJ SLOMIO SE U JAVLJANJU UŽIVO: ‘Slao sam mu poruku u šali, kako ‘ajde, javi se, gdje si?’

‘Cure, ja vas volim’

“Moramo reći da smo izuzetno ponosne što smo imale čast da nas kroz najljepše i najteže sportske trenutke vodi takav čovjek. zadnje riječi koje nam je rekao bile su: ‘Cure, ja vas volim”, kroz suze je rekla emotivna kapetanica Podravke.

“Razumio nas je. Bio je u ekipi tata, trener i prijatelj. u ime svoje ekipe govorim da ćemo dati sve od sebe da napravimo ono što je on htio i da možemo njemu gore reć da smo napravile sve”, zaključila je kapetanica.

Povratak na Net.hr