EURO 2020

KALEB UOČI UTAKMICE GENERACIJE: ‘Norvežani će danas navijati za nas, Slovenci su nas žicali akreditacije, za nas su i Danci…’

Uoči utakmice u program su se javili RTL-ovi komentatori Filip Brkić i Nikša Kaleb

Rukometaši Hrvatske u nedjeljnom finalu Europskog prvenstva u Stockholmu igrat će protiv Španjolske, branitelja naslova osvojenog prije dvije godine u Zagrebu, koja je u drugom polufinalu nadigrala reprezentaciju Slovenije sa 34:32.

Finalni obračun Hrvatske i Španjolske u Stockholmu na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 16.30 sati, a sve to možete pratiti na RTL televiziji i RTLplayu u prijenosu uživo te na potalu Net.hr.

TKO IDE DOČEKATI HRVATSKE HEROJE? Kauboji iz Stockholma kreću odmah nakon utakmice, evo kad se vraćaju

Uoči utakmice u program su se javili RTL-ovi komentatori Filip Brkić i Nikša Kaleb.

‘Ovo me podsjeća na Portugal’

“Osjeća se to zajedništvo među navijačima, Danski navijači navijaju danas za nas, Norvežani isto ne žele navijati za Španjolce, Slovenci su tražili čak i akreditacije od nas i ulaznice da mogu doći navijati za Hrvatsku”, rekao je Kaleb u najavi utakmice.

„Svi su vidjeli taj naš trud i požrtvovnost. Ovdhe je došlo pet reprezentacija po zlatnu medalju, a mismo tu zasluženo zaradili polufinase, a to sve govori. Imamo veliku priliku da osvojimo to zlato koje nam nedostaje”, rekao je Kaleb.

“Ovo me jako podsjeća na Porugal. Mi smo tamo bili još s mannje šansi. Ali mislim d aće to tako završiti”, zaključila je legenda hrvatske reprezentacije.

Rekao je to Kaleb u javljanju za RTL televiziju, a Facebook live analizu Španjolaca pogledajte u videu:

Povratak na Net.hr