banner

NEKI JOŠ 'VISE'

KALEB NAJBOLJE OBJASNIO APSURD RUKOMETNOG SP-A: ‘Svi su znali i prije prvenstva da će tako biti’

Nije nemoguće da i Nizozemska stigne jer je Zelenortska republika u velikim problemima sa zaraženima i praktički se čeka samo službena potvrda da otkazuju natjecanje

Utakmicom Egipta i Čilea otvoreno je Svjetsko rukometno prvenstvo u zemlji piramida, no s razlogom ga se može okarakterizirati kao najčudnije u povijesti. Program je krenuo, a još se uvijek ne zna tko će sve tamo nastupiti.

Dvije reprezentacije, Češka i SAD, otkazale su nastup zbog velikog broja zaraženih koronavirusom, a umjesto njih su uletjele Švicarska i Sjeverna Makedonija.

ŠTO DANAS POGLEDATI OD RUKOMETA: Rezervirajte termin u 20:30, čeka nas jedan od najvećih derbija na cijelom prvenstvu

‘Znalo se tko su zamjene’

“Otvara se prilika ovim reprezentacijama koje dolaze, a one su, objektivno, jače od ovih reprezentacija koje su otkazale zbog koronavirusa. Ponajprije mislim na Makedoniju koja se pripremala i odigrali su prijateljsku utakmicu sa Čileom, s kojim su sada i u skupini”, prokomentirao je legendarni hrvatski rukometaš Nikša Kaleb za RTL.

“To je sve stvar pojedine reprezentacije koliko su se pripremali za situacije. Svi su znali da postoji ta mogućnost i svi su znali prije početka prvenstva tko je prva, druga i treća zamjena. Svi su znali da Makedonija prva dolazi. Naravno, nisu znali u koju skupinu, a dalje idu Švicarci i Nizozemci“, zaključio je Kaleb.

Nije nemoguće da i Nizozemska stigne jer je Zelenortska republika u velikim problemima sa zaraženima i praktički se čeka samo službena potvrda da otkazuju natjecanje. Moguće je da otpadne i Brazil jer i oni imaju trojicu pozitivnih igrača.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr