KAKVA LUDNICA: / Hrvatski rukometaši pružili sjajne partije za svoje klubove u Ligi prvaka

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ
27.3.2016.
11:15
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Vive Targi Kielce je u uzvratnom susretu osmine finala pred svojim navijačima pobijedio Meškov Brest 33:30 nakon što je u prvom dvoboju slavio 32:28. Najbolji igrač utakmice bio je hrvatski rukometaš Denis Buntić sa šest golova, dok su naš Manuel Štrlek, Julen Aguinagalde i Tobias Reichmann zabili po pet golova. Ivan Čupić je dodao tri gola. Kod Bjelorusa najefikasniji je bio Rastko Stojković sa sedam golova.

Veszprem lako do četvrtfinala

S dvije pobjede četvrtfinale je izborio i Veszprem. Mađari su u prvom susretu na gostovanju pobijedili Motor Zaporožje 29:24, a potom su pred svojim navijačima deklasirali Ukrajince 41:28. Andreas Nilsson sa sedam, te Aron Palmarsson sa šest golova bili su najefikasniji u redovima domaćina. Hrvatski rukometaš Renato Sulić zabio je četiri gola. U ukrajinskim redovima najefikasniji su bili Sergej Šelemenko i Igor Soroka sa po šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skoplje svjedočilo sjajnoj utakmici

Najveću dramu vidjeli su gledatelji u Skoplju gdje je Vardar pobijedio Wislu Plock 25:24 nakon što je prva utakmica završila 30:30. Presudni pogodak za Vardar zabio je Timur Dibirov tri minute prije kraja utakmice, a nakon toga više nije bilo golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljaci su promašili dva napada za izjednačenje, a Vardar jedan napad za uvjerljiviju pobjedu. Najefikasniji kod Vardara bio je Alem Toskić s osam golova, dok je naš Igor Karačić zabio četiri gola, a Luka Cindrić tri pogotka. Kod Poljaka najefikasniji je bio Dimitri Žitnikov sa sedam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardar će u četvrtfinalu igrati protiv Veszprema, dok Kielce čeka pobjednika dvoboja između Montpelliera i Flensburg-Handewitta. U prvom susretu Flensburg je pobijedio u Francuskoj 28:27.

U nedjelju se za ulazak u četvrtfinale bori i PPD Zagreb kojeg očekuje gostovanje kod Rhein-Neckar Lowena. Njemački sastav brani pobjedu od jedan razlike ostvarenu u Areni. Pobjednika ovog para u četvrtfinalu čeka PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo