IZBORNIK O ČUDU: / "Hvala mom prijatelju Isusu"

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić nije skrivao emocije nakon čudesne pobjede protiv Poljske (37:24) i plasmana u polufinale Europskog prvenstva.

27.1.2016.
22:39
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Hrvatska je najprije trebala pobjedu Norveške protiv Francuske, a potom je morala svladati domaćina natjecanja s najmanje 11 golova razlike. Obje su se stvari ispunile i Hrvatsku u petak očekuje polufinalni dvoboj protiv Španjolske u Krakowu.

"Čudo iz Međugorja"

"Moram reći ono što osjećam, ovo je čudo iz Međugorja. Zahvaljujem svom prijatelju Isusu, neka mi oprosti moju slabu vjeru", ispalio je Babić u kamere RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O samoj utakmici nije imao puno riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je kad pobijediš. Tko to zna što se dogodilo Poljacima. Mi smo imali dobru psihološku pripremu, obrana nam je bila dobra, vratar je branio, imali smo dobar ritam. To je sport. Nisam vjerovao u čudo, ali sam želio pobijediti. No, nikad se ne bih kladio protiv Isusa i Gospe Međugorske", dodao je Babić, a za kraj iskreno priznao:

"Ne znam ni gdje igramo polufinale, ali borit ćemo se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nagrađeni za borbenost"

Euforičan je nakon velikog trijumfa bio i jedan od hrvatskih junaka, vratar Ivan Stevanović koji je skupio 13 obrana.

"Što nam je donijelo pobjedu? Veliki fanatizam i vjera da možemo. Kad smo vidjeli da su Norvežani pobijedili Francusku, pomislili smo da bi i nama danas zvijezde mogle biti naklonjene. Borili smo se do kraja i nagrađeni smo za to. Tek ujutro ćemo biti svjesni što smo napravili, ali ovo je fantastično, nemam riječi", rekao je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo