'Ivano je nervozan, svađa se, baca znojnike...'

Gotovo tri tjedna su prošla od Svjetskog prvenstva u rukometu i vrijeme je za inventuru.

27.2.2011.
14:17
VOYO logo

Handball-Planet.com je na prvo mjesto TOP 10 liste gubitnika smjestila IHF i njegovu službenu stranicu koja se srušila nakon tjedan dana trajanja SP-a i više nije došla 'k sebi'. Razlog je možda i taj što je sjedište ljudi koji brinu o njoj u – Kairu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od drugog do četvrtog mjesta epitet 'gubitnika' zaradili su izbornici. Prvi od njih je Nijemac Heinar Brandt, koji je reprezentaciju iz možda i najjače lige na svijetu dovesti do 11. pozicije. Potom slijedi Brandtov poljski kolega Bogdan Wenta, a iza njega se smjestio Slavko Goluža.

Hrvatskom izborniku 'leđa čuva' petoplasirani gubitnik SP-a Ivano Balić uz obrazloženje da je cijelo vrijeme bio "u crnoj rupi, iskazivao veliku nervozu, svađao se s izbornikom, bacao znojnike, gestikulirao prema suigračima...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali to nije kraj hrvatskim predstavnicima jer su deveto mjesto na TOP 10 ljestvici zaslužili Mirko Alilović i vratarske kolege iz reprezentacije. Zašto? Zato jer su u Švedskoj branili vrlo loše, a prije dvije godine u Austriji su bili (Alilović) možda i najzaslužniji za europsko srebro.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201102030436006 arti-201102040861006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo