Ispisala se povijest: Zagrebu prvi put uzeli bod!

Rukometaši Nexea su odigrali remi sa Zagrebom i tako prvi put u svopjoj povijesti osvojili bod protiv najbolje hrvatske rukometne momčadi.

18.9.2011.
13:22
VOYO logo

U hrvatskom derbiju drugog kola regionalne SEHA lige rukometaši Nexea i CO Zagreba odigrali su 20:20. Pune tribine u Našicama (3500 gledatelja) svjedočile su povijesnom trenutku.

Naime, momčad Kasima Kamenice prvi je put u povijesti osvojila bod protiv Zagrebaša! Bili su Našičani blizu boda i prošle godine u prvenstvu, ali su izgubili u posljednjim sekundama. Tada je Mate Šunjić imao nevjerojatnih 27 obrana, a isti vratar bio je junak i ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minutu prije završetka gosti su imali pogodak prednosti, ali i igrača manje (treće isključenje Kopljara). Na kraju su napravili i prekršaj za sedmerac, a smireni Franjo Lelić postigao je gol za izjednačenje (20:20).

I s igračem manje Zagrebaši su izigrali domaćina, no udarac Josipa Valčića sjajno je obranio junak Mate Šunjić (20 obrana).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo jako lošu realizaciju i to je glavni razlog što nismo pobijedili. Početak je sezone, još smo daleko od prave forme", rekao je trener gostiju Ivica Obrvan.

Vezani članci:

arti-201109081149006 arti-201109070353006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo