DEPRIMIRANI ISLANDSKI MEDIJI: / 'Kao i mnogo puta dosad Hrvatska se pokazala prejakom'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska je odigrala još jednu sjajnu utakmicu. Nakon +10 protiv Srbije na otvaranju EP-a, u drugom je kolu 'pao' Island sa sedam golova razlike.

15.1.2018.
8:30
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši sinoć su u Spaladium Areni upisali i drugu pobjedu u skupini A europskog prvenstva. Nakon što su u prvom kolu pobijedili Srbiju 32-22, odabranici Line Červara su u drugom kolu porazili Island 29-22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je odigrala još jednu sjajnu utakmicu. Nakon +10 protiv Srbije na otvaranju EP-a, u drugom je kolu 'pao' Island sa sedam golova razlike. Island se još nekako i držao u prvom poluvremenu, imao vodstvo 8-7 u 17. minuti, ali izabranici Line Červara nisu se predavali, nego su nastavili lomiti svog protivnika.

Ključni trenutak u utakmici dogodio se pri rezultatu 14-14, kad su Kauboji ostvarili 5-0, otišli na 19-14, a nakon toga na 22-15 i priča je bila - riješena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[FOTO, VIDEO] ČUDESNI KAUBOJI ZAMRZNULI NEUGODNI ISLAND NA -7: Hrvatska demonstrirala moć u Spaladium Areni

"Kao i mnogo puta dosad, Hrvatska se pokazala kao preveliki zalogaj za naše momke. Hrvatska je jučer ostvarila pobjedu i postala predvodnik u grupi A, demonstrirala je moć. Domagoj Duvnjak nije igrao, ali to ništa nije mijenjalo na stvari", piše vodeći islandski dnevnik Fréttabladid.

Image
Image

Sports.Is, pak, izvještava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Težak poraz Islanda od Hrvatske. Islanđani još uvijek sami sebi kroje sudbinu u skupini A".

U izvještaju nakon utakmice posebno su nahvalili virtuoza Luku Cindrića, koji je i prema njihovom mišljenju bio najvažniji igrač Hrvatske na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Morgunbladida Jóhann Ingi Hafþórsson u svojem izvještavanju o utakmici dodaje:

"Hrvatska je bila mnogo jača od Islanda u drugom poluvremenu. Domaćin je u drugom dijelu napravio seriju 5-0, otišao na 19-14, a kratko nakon toga i na 21-15 i stvar je bila - riješena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odigrana dva kola na EP-u Island se nalazi na trećem mjestu skupine A, s istim brojem bodova kao Švedska, ali s lošijom gol razlikom. Hrvatska je s dvije pobjede prva u grupi s četiri boda uz gol razliku +17.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo