VEĆ SU IZNENADILI

ISLANĐANI ODUŠEVLJENI NAVIJANJEM U SPLITU: ‘Znamo za sve hrvatske slabosti, pokušat ćemo im napraviti što i Šveđanima’

Islandski mediji puni su hvalospjeva svojoj rukometnoj reprezentaciji koja je na EURU u Splitu pobijedila jaku Švedsku s 26-24, a vrlo malo pozornosti zasad posvećuju sljedećem protivniku Hrvatskoj

GESTA SRPSKIH RUKOMETAŠA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: ‘Hvala im na odnosu prema mojim igračima’

VUJOVIĆ KOMENTIRAO HRVATSKU POBJEDU I DULETOVU OZLJEDU: ‘Duvnjak nije bio dovoljno oporavljen, Cindrić i Karačić neće moći izdržati’

‘Hrvatska je favorit’

Internet-portal Monitor donosi vijest da će Hrvatska sigurno igrati bez svog najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka, koji je ozlijedio lisni mišić desne noge na utakmici sa Srbijom.

Duvnjak je jedan od najboljih igrača na svijetu i Islanđani moraju biti sretni što on neće igrati. Ipak, i bez Duvnjaka Hrvatska je favorit iz više razloga – zato što je vrlo kvalitetna ekipa, zato što su domaćini i zato što imaju fanatične navijače koji su protiv Srbije priredili spektakl”, tvrdi ovaj list.

NEKOME JE POBJEDA NAD SRBIJOM ZNAČILA VIŠE NEGO DRUGIMA: ‘Evo ti sad na, susjede Aleksandre. Konačno si dobio svoje’

‘Neće nam biti lako u takvom ozračju’

Portal Sport.is spominje veliku pobjedu Hrvatske nad Srbijom, a kratki tekst je potrijepljen slikom bivšega hrvatskoga izbornika Željka Babića, koji već godinu dana nije na toj funkciji.

Jedan od najboljih islandskih igrača, lijevi vanjski Olafur Andres Gudmundsson, koji je protiv Šveđana zabio čak sedam golova, bio je oduševljen onim što je vidio na meču Hrvatska-Srbija.

“Na tribinama je stvarno bila prava ludnica  i nama protiv Hrvatske stvarno neće biti lako u takvom ozračju. A opet, tko ne voli igrati pred takvim navijačima, čak i kad su protiv vas. Znamo za sve hrvatske slabosti i znamo da neće biti Duvnjaka. Za nas je najbitnije da sačuvamo koncentraciju i pokušamo im učiniti ono što smo na početku utakmice uradili Šveđanima”, kazao je Gudmundsson.

Povratak na Net.hr