ISKRENI ŽELJKO MUSA REKAO KAKO STVARI TOČNO STOJE: / 'Ušli smo u utakmicu sa stavom lako ćemo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Protiv Španjolske je bio najugodnije iznenađenje, a danas se uklopio u lošu igru cijele momčadi

20.1.2019.
21:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako je zasjao u utakmici protiv Španjolske, pivot hrvatske rukometne reprezentacije Željko Musa uklopio se u sivilo protiv Brazila. U porazu 29:26, našem prvom na prvenstvu, je zabio samo jedan pogodak.

"Brazil je zasluženo pobijedio i treba im čestitati. Bili su koncentriraniji i bolji. Mi nismo od početka djelovali dobro ni u napadu ni u obrani. Imali smo dosta individualnih grešaka i to nas je koštalo da smo morali loviti zaostatak. Sad se moramo vaditi prvo protiv Njemačke, a onda protiv Francuske. Imamo još uvijek sve u svojim rukama. Ništa nije izgubljeno, ali sigurno da su poremećeni neki naši planovi. Sad ćemo morati uložiti još više energije u ove dvije utakmice", rekao je Musa nakon utakmice za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku je koštalo puno pogrešaka u napadu, pogotovo zbog konstantnog forsiranja igre sedam na šest.

"Igrali smo sedam na šest dobro tijekom cijelog prvenstva, ali danas nismo funkcionirali dobro ni u jednom segmentu, nismo bili gusti u obrani i nismo bili disciplinirani u napadu i morali smo izgubiti zbog toga", objasnio je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka će biti presudna

Sada sve ovisi o tome kako će Kauboji odigrati protiv Njemačke.

"Imamo samopouzdanje i zajedništvo. Sad se moramo dignuti. Imamo sve u svojim rukama i morat ćemo se za sve sami izboriti. Ušli smo u utakmicu sa stavom 'lako ćemo', ali nismo prihvatili da je Brazil jako težak protivnik. Sad moramo dati još više da pobijedimo ove dvije utakmice", rekao je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u penedjeljak nas u teškom okršaju čeka Njemačka čiji navijači očekuju plasman u polufinale.

"Moramo se resetirati. Njima veliku ulogu igra što imaju dan odmora, a mi nemamo. Moramo dati sve od sebe da pobjedimo tu utakmicu i da vratimo onu igru koju smo igrali u prvih pet utakmica. Idemo dalje! Nema predaje!", optimističan je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo