Infarktnu završnicu odlučio hrvatski reprezentativac!

Rukometaši Hamburga upisali su tijesnu 25:24 pobjedu protiv Wetzlara u sklopu 15. bundesligaškog kola.

17.12.2011.
19:48
VOYO logo

Zabio je hrvatski reprezentativac svoj drugi gol na susretu jednu minutu i 34 sekunde prije kraja. Do kraja se rezultat nije mijenjao, a HSV-u je pobjedu spasio Bitter obranjenim udarcem sa sedam metara Adnanu Harmandiću.

I preostala dva hrvatska reprezentativca u redovima HSV-a Domagoj Duvnjak i Blaženko Lacković postigli su po dva gola, dok je najbolji strijelac aktualnih prvaka bio Matthias Flohr koji je suparničku mrežu tresao pet puta. Najbolji strijelac Wetzlara bio je Kari Kris Kristjansson sa 6 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosad sam već toliko navikao na naše pobjede, tako da nisam doživio infarkt", rekao je Lacković jasno aludiravši na neizvjesnu završnicu.

"Wetzlar je napravio dobar posao i jako nam je otežao stvari. Nije dobro što smo igrali premalo momčadski, a previše smo napada rješavali individualno. Ali ponovo smo pokazali karakter i na kraju pobijedili utakmicu", dodao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj dosad odigranoj subotnjoj utakmici 15. kola Flensburg je na domaćem parketu bio bolji od Rhein-Neckar Löwena 37:34 nošen na krilima Holgera Glandorfa, strijelca 10 golova. Kod poraženog sastava Ivan Čupić nije se upisao među strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo