'IMALI SMO ŠANSU, ALI...': / 'O suđenju ne bih, a protiv Slovenije ćemo sigurno biti umorni'

Image
Image

Jedan precizan udarac dijelio je Hrvatsku od finala Svjetskog prvenstva.

27.1.2017.
23:19
VOYO logo

Igrat će Skandinavci protiv Francuske utakmicu za zlato u nedjelju, Hrvatsku i Sloveniju u subotu u 20:45 sati čeka ogled vrijedan brončane medalje.

Jedan od onih koji su imali snage stati pred mikrofon RTL-a nakon ogleda i poraza u dramatičnoj završnici bio je Tin Kontrec:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim čestitati dečkima, ne samo na ovoj utakmici, već na cijelom turniru. Teško je bilo što pametno reći poslije ovog. Imali smo sedmerac za pobjedu i finale, no neka mala doza sreće je bila na norveškoj strani. U produžetku je psihološka prednost bila na njihovoj strani. Mi smo dali sve od sebe, kako danas tako i na cijelom turniru. Nadam se da ljudi doma nisu razočarani. Bit će teško napuniti baterije za sutra nakon ovoga, no ne sumnjam u ekipu i stručni stožer, dat ćemo sve od sebe da doma odnesemo medalju."

Image
TRENUTAK KOJI JE HRVATSKU KOŠTAO FINALA: /

Horvat promašio sedmerac u doslovno posljednjoj sekundi

"Bila je ovo sjajna utakmica, stizali su oni nas, pa mi njih. Imali smo svoju šansu i propustili smo je. Ali nismo klonuli, u produžetke smo ušli jako dobro. Svoje isključenje ne bih komentirao. Čestitam Norvežanima i sretno im u finalu. Sa Slovencima su uvijek utakmice na nož, iako imaju dan više odmora, nadam se da ćemo smiriti strasti i vratiti se kući s broncom. ", dodao je Luka Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći u ovom trenutku? Mogu samo čestitati svojim suigračima. I kad smo gubili i kad smo vodili, bacali smo se na glavu, sreća je otišla na njihovu stranu. Treba skupit glave i uzet sutra broncu. Suđenje neću komentirati, nije ni sucima bilo lako, ali život ide dalje, hvala navijačima na potpori. Mislim da ćemo biti umorni, Slovenci imaju dan više odmora, no moramo se sabrati i probati uzeti broncu", dodao je Jakov Gojun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo