RASTE BROJ OBOLJELIH

DANSKA RUKOMETNA ZVIJEZDA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM: Igrao je nedavno protiv Duvnjaka

Mads Mensah Larsen zaražen je koronavirusom

Evo koronavirusa i u njemačkoj jakoj rukometnoj Bundesligi. Danska zvijezda i rukometaš Rhein Neckar Loewena, Mads Mensah Larsen, zaražen je koronavirusom, javlja Handball-planet.com, kao i ostali mediji.

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE

Danac se prošli tjedan osjećao jako loše, a ubrzo je podvrgnut testiranjima. Nažalost, test je bio pozitivan i odmah su ga smjestili u kućnu karantenu, ali njegova zaraza stvorila je novi problem.

No, sad se pojavio opravdani strah da Mads Mensah Larsen nije zarazio nekog od svojih suigrača ili protivnika. Naime, Loewen je 8. ožujka, prema SofaScoreu, u Bundesligi igrao protiv Duvnjakovog Kiela, pa postoji strah da Danac nije prenio virus na nekog od rukometaša Kiela.

No, nitko se iz spomenutog rukometnog velikana nije još oglasio o ovome slučaju. U rukometnoj Bundesligi, kao i u samom klubu, kao da vlada “zavjet šutnje”.

S druge strane, Loewen je obustavio sve klupske aktivnosti do daljnjega i poslao igrače svojim kućama. U rukometnoj Bundesligi na redu je prekid natjecanja, a za spomenuti kako se Mads Mensah Larsen sad osjeća bolje.


Rezultati by SofaScore

Povratak na Net.hr