Igor Vori objavio 'tajni' plan hrvatske reprezentacije!

Pet dana ostalo je do početka Olimpijskih igara u Londonu, a najveće hrvatske nade za osvajanje zlata, rukometni reprezentativci, održali su posljednju presicu prije puta za London.

22.7.2012.
15:02
VOYO logo

"Očekujemo zlato! Kad već pitate, eto vam i odgovora", u svom je stilu hrabro izjavio Igor Vori tijekom posljednje konferencije za novinare najboljih hrvatskih rukometaša uoči odlaska u London.

Izbornik Slavko Goluža je malo, ali samo malo, spustio loptu na zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznat nam je naš mentalitet koji priznaje samo zlato, ali i sam nastup na Olimpijskim igrama velika je stvar za prezentaciju Hrvatske u svijetu. Opet svjesni smo svoje vrijednosti i iako svakog respektiramo nikog se ne bojimo. Idemo stepenicu po stepenicu", najavio je Goluža zadovoljan pripremama za OI.

Hrvatska reprezentacija putuje u London bez ozlijeđenih. Konačno je i Ivano Balić potpuno spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro sam, ali se treba pripaziti još ovih nekoliko dana. Spremni smo za prvu utakmicu protiv Korejaca koji su brzi i neugodni, ali i svi drugi su opasni u skupini i svi mogu proći", rekao je Balić najavljujući da će s ponosom posjetiti podzemnu stanicu u Londonu koja je dobila ime po tome najboljem svjetskom i hrvatskom rukometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo