Hrvatski kapetan priznao: 'Nisam već tako dugo nekog razbio'

'Jesmo ih prebili, ali stvarno prebili. Nisam već tako dugo nekog razbio k’o ove iz Barcelone. A šta ćeš, mora se, ili će oni tebe.

3.6.2013.
10:05
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Blaženko Lacković su sa svojim HSV-om pobijedili Barcelonu 30:29 u finalu Lige prvaka i osvojili naslov najbolje momčadi Starog kontinenta.

Nakon što je semafor označio kraj utakmice, njihovoj sreći nije bilo kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, mi smo ovdje došli kao neki autsajderi, svi su se čudili kaj ćemo mi tu kad ne možemo ni u Bundesligi biti pri vrhu. Tu su favoriti Kiel, Barcelona. Mislim da je to bio ključ. Znate nas, stara škola, to smo već 100 puta prošli. Mi smo uvijek tamo gdje treba i kad treba. I baš volimo kad nas podcijene. Eto i sada nam se opet vratilo, jer smo dobri, jer smo igrali dvije odlične utakmice, jer smo pokazali koliko vrijedimo", izjavio je Vori za Sportske novosti, a Lacković dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svašta smo ove godine izvukli, sve smo bacili na ovu Ligu prvaka. Imali smo bezbroj problema, ozljeda, no skupili smo se u pravom trenutku i to je bilo to. E, baš sam sretan, konačno mi se vratilo, nisam uspio u Zagrebu, nisam uspio u Flensburgu protiv Kiela, i mogu reći da i taj Kiel uopće nije falio u finalu. Ovako je bilo baš dobro", zaključio je Lac, a Vori na kraju priznao:

"Jesmo ih prebili, ali stvarno prebili. Nisam već tako dugo nekog razbio k’o ove iz Barcelone. A šta ćeš, mora se, ili će oni tebe, a jesu i oni nas, da se ne lažemo. Je li ovo dovoljno? Dođite na pivu...", izjavio je Vori i otišao na zasluženo slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo