I Marko Kopljar u jednoj od najtužnijih priča Zagreba!

U zagrebačkom KBC Sestre milosrdnice – Klinika za dječje bolesti u srijedu je obilježen Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti u organizaciji Udruge roditelja Ljubav na djelu.

15.2.2012.
19:30
VOYO logo

Istovremeno, djecu s onkološkog odjela Klaićeve bolnice posjetili su sportaši i glazbenici, a mališani su se posebno obradovali rukometašima - Marku Kopljaru i Manuelu Štrleku. U posjetu su došli i košarkaš Cibone Hrvoje Kovačević, sportski direktor Cedevite Matej Mamić koji su djecu darivali prigodnim darovima.

U glazbenom dijelu programa s mališanima su nastupili glazbenici Jelena Radan i Luka Nižetić koji su otpjevali pjesmu 'I to sam ja', za koju je Udruga u suradnji s glazbenicima snimila i video-spot koji će uskoro biti objavljen javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo upoznali divne prijatelje mališane s onkologije. Divimo se njihovoj hrabrosti i želji za životom. Imaju našu podršku u svojoj borbi, a mi ćemo njihovu snagu i inspiraciju dati na sportskom terenu. Ovakva nas druženja čine boljim ljudima i apeliram na sve da se pomogne tim divnim borcima", izjavio je rukometaš CO Zagreba Manuel Štrlek, dok se šutljivi Marko Kopljar, najbolji desni vanjski igrač EP-a u Srbiji, uglavnom družio s mališanima.

"Naša udruga nastoji poboljšati uvjete za naše mališane s onkologije i njihove roditelje kako bi im dolazak i boravak u bolnici bio što ugodniji", izjavila je predsjednica Udruge Ljiljana Vuletić i dodala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na raspolaganju smo roditeljima i djeci za sva pitanja i pomoć, a današnji je dan glasnik kada osvješćujemo probleme i borimo se za njihovo rješavanje. Uvjeti u bolnici su loši, a jedan od naših glavnih ciljeva u ovoj godini jest afirmacija nadležnih institucija za izgradnju novog Onkološkog odjela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo