'Hrvatskom narodu nedostaje pozitivnih stvari!'

14.3.2011.
11:37
VOYO logo

I Slavko Goluža na svoj način prati misao koju mu je u nasljedstvo ostavio Lino Červar. Uoči i nakon važnog dvoboja sa Španjolcima pričao je o rukometu, ali i stanju u državi. Po njegovim riječima, u Hrvatskoj je puno negativnih stvari , ali sportaši unatoč tomu uspijevaju.

"Pobjedama protiv Španjolske u Splitu, a prije nekoliko dana i u Španjolskoj, razveselili smo hrvatski narod kojem nedostaje pozitivne atmosfere", rekao je hrvatski rukometni izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se zahvalio publici na podršci u Spaladium Areni rekavši kako su im se hrvatski rukometaši pobjedom i igrom odužili na najljepši način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša rukometna reprezentacija je jedna obitelj", naglasio je Goluža odgovarajući na upit kako komentira činjenicu da su svaki zgoditak naše reprezentacije pozdravljali igrači koji su sjedili na klupi skačući svi od radosti.

Po Golužinom tumačenju, jako je važno da su u pobjedi nad, kako se izrazio, jakom Španjolskom, nastupili svi naši igrači koje je pozvao za taj susret, te je rekao kako nitko nije prekrižen iz reprezentacije te su, dodao je, ne samo Mirku Aliloviću, nego i drugim potencijalnim reprezentativcima vrata otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljujući iduću kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Rumunjske, Goluža nije isključio mogućnost da se neke igrače odmori, ali unatoč tomu i u toj će utakmici hrvatska reprezentacija ići na pobjedu.

"Ima dijelova igre u kojoj naša reprezentacija može igrati još puno bolje i nastojat ćemo ukloniti nedostatke", rekao je izbornik koji se morao osvrnuti i na nedavno Svjetsko prvenstvo na kojem je Hrvatska reprezentacija osvojila 5. mjesto

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je grešaka, ja ne bježim od toga i na svemu tome se treba učiti", naglasio je Goluža dodavši da su on, ali i svi drugi željeli uspjeh na tom natjecanju.

Izbornik španjolske reprezentacije Valero Rivera je izjavio nakon utakmice da je "protunapad hrvatske reprezentacije bio ekstra dobar, a velike zasluge za to pripadaju Ivanu Baliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U pobjedi hrvatske reprezentacije najvažnija je bila Balićeva uloga," dodao je španjolski izbornik rekavši kako je hrvatska reprezentacija pokazala "vrhunsku igru".

Drago Vuković je istaknuo kako je za njega ovo bila utakmica puna emocija jer je igrao pred punom Spaladium Arenom u svojem Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da hrvatska rukometna reprezentacija može pobijediti svakoga na svijetu kada igra obranu na takvoj razini kao što je to bio slučaj u utakmici protiv Španjolske te da takvoj igri treba težiti i ubuduće.

Vezani članci:

arti-201103130341006 arti-201103130115006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo