HRVATSKI DIVOVI MEĐU STATIVAMA NAHVALILI JAPANCE: / 'Neviđeno su brzi, ne vidiš ih na terenu'

Image
Foto: Pixsell

Hrvatska je uvjerljivo slavila protiv Japana (35-27) u drugoj utakmcii Svjetskog rukometnog prvenstva

13.1.2019.
19:34
Pixsell
VOYO logo

"Nije bilo lako igrati s tako brzim igračima kao što su Japanci, a samo da Stevanović i ja nastavimo ovako dobro braniti", kazao je nakon pobjede nad Japanom u Muenchenu prvi vratar reprezentacije Marin Šego.

Hrvatski rukometaši ostvarili su očekivano uvjerljivu pobjedu protiv reprezentacije Japana svladavši je sa 35-27 (18-13) u utakmici 2. kola skupine B Svjetskog prvenstva, odigranoj u nedjelju u Olimpijskoj dvorani u Muenchenu. Odlične utakmice odigrala su oba naša vratar - Šego je u prvom poluvremenu skupio 9 obrana, a Ivan Stevanović u drugom čak 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Japanci su brzi neviđeno i ne vidiš ih na terenu'

"Japanci su brzi neviđeno i ne vidiš ih na terenu. Najbitnije je da smo pobijedili, nismo se umorili i idemo se odmoriti za sutrašnju utakmicu. Mi vratari smo danas imali čak 22 obrane, što je stvarno dosta, a i pošteno smo se Stevanović i ja podijelili po jedno poluvrijeme". Samo da obojica nastavimo ovako braniti", kazao je Šego, koji je najavio i sutrašnju utakmicu s Makedonijom.

"Bit će zanimljivo jer se svi poznajemo, detalji će odlučiti o pobjedniku". Stevanović je u drugom dijelu skupio 12 obrana od 26 šuteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma bitno je da smo se poštedili jer sutra već igramo s Makedoncima. Nije lako s Japancim jer su su jako brzi i stalno su u šansi. Čak smo odigrali i dobru obranu, a opet su nam zabili 27 golova. Makedonija je jako dobra ekipa, imaju Kiru Lazarova, imaju dva nezgodna pivota i neće nam biti nimalo lako", zaključio je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo