ODLAZAK LEGENDE

HRS OTVORIO KNJIGU ŽALOSTI, OGLASIO SE I PREDSJEDNIK SAVEZA: ‘Sarač je bio vrhunski čovjek i to je najveći gubitak’

Knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena je danas, 22. veljače, od 16:00 do 19:00 sati i sutra, 23. veljače od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović

Hrvaski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorit će Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi, stoji na službenoj stranici HRS-a.

U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći ćete se upisati tijekom sutrašnjeg dana, 23. veljače 2021., od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat,  Zagreb.

Knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena je danas, 22. veljače, od 16:00 do 19:00 sati i sutra, 23. veljače od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

KALEB U DVIJE RIJEČI OPISAO SARAČEVIĆA I PROGOVORIO O NJIHOVU ODNOSU: ‘Ovo su neki detalji koji nas vežu privatno’

‘Otišao je velik i dobar čovjek’

Povodom smrti legende hrvatskog rukometa oglasio se predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

“Nažalost, jučer navečer nas je potresla vijest iz Koprivnice da je naš Sarač odradio posljednje minute na rukometnom terenu. Izgubili smo jednog velikana. Otišao je jedan velik i dobar čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, bio je pravi prijatelj, bio je odličan čovjek i to je najveći gubitak. U ime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut”, napisao je Grahovac u službenom priopćenju.

Povratak na Net.hr