banner

ISTINA O SUĐENJU

SAVEZ OBJAVIO VIDEO S DESET SITUACIJA U KOJIMA JE HRVATSKA OŠTEĆENA: Ovaj krunski dokaz poslan je IHF-u

HRS objavio video s 10 situacija u kojima je Hrvatska oštećena u ponedjeljak u Lanxess Areni

Hrvatski rukometni savez je u utorak navečer na svojoj Facebook stranici objavio video s 10 situacija u kojima je Hrvatska oštećena u ponedjeljak u Lanxess Areni u Kolnu protiv Njemačke (poraz 22-21). Isti video HRS je poslao IHF-u.

HRS, kao Lino Červar i njegov stručni stožer, smatra da je danski sudački par Hansen-Gjeding drastično oštetio Hrvatsku te izravno utjecao na ishod utakmice.

Problem je što su se ključne greške na našu štetu dogodile u posljednje dvije-tri minute te su direktno utjecale na rezultat. Drastične razlike bile su u kriteriju za pasivan napad te kod faulova za isključenje. Nakon utakmice ispričavali su nam se i njemački igrači. Analizirali smo utakmicu, na našu štetu bilo je 11 odluka, na Njemačku samo jedna”, prokomentirao je Grahovac kriterij pa ukazao na još jednu neregularnost:

DANSKA SRAMOTA U LANXESS ARENI: ‘Oštetili su nas u 11 situacija, nakon utakmice ispričavali su se’

“Od šest utakmica taj sudački par je tri sudio Njemačkoj, 50 posto utakmica na prvenstvu. Poslat ćemo sve EHF-u i IHF-u jer ovo nema smisla. Ovo je šteta za rukomet, ovo je direktni utjecaj na rezultat, pa i na naš plasman na Olimpijske igre”, zaključio je Grahovac, čije riječi prenosi 24 sata.


Rezultati by SofaScore

Povratak na Net.hr