IDEMO U DRUGI KRUG

HORVAT OTKRIO ŠTO NAS ČEKA U DRUGOM KRUGU: ‘Mislim da Hrvatska ne treba igrati drugačije, favoriti smo, ali moramo to pokazati’

‘Vidjeli smo u utakmici s Japanom da ništa ne znači što smo favoriti na papiru. Jedna borbena reprezentacija nam je stvorila problem’, zaključio je Horvat

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavlja natjecanje na 27. Svjetskom prvenstvu u Egiptu, susretima drugog kruga. Novu skupinu uz Hrvatsku, Katar i Japan, čine još Danska, Argentina i Bahrein.

Kauboji su stigli u Kairo, a sutra ih od 18 sati očekuje utakmica s Bahreinom, u kojoj su veliki favoriti. Uoči utakmice za RTL je progovorio hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat.

HRVATSKA U EGIPTU DOBIVA VELIKO POJAČANJE: Červar povukao potez koji su svi s nestrpljenjem čekali

“Navikli smo da svaki turnir ima jedno ili više seljenja. Nije nam to ništa strano. Mislim da je dovoljno vremena da se pripremimo. Mislim da je najvažnije da smo došli ovdje s tri boda, s prve pozicije. Tako da je ipak nešto lakše i moći ćemo dalje postupno dizati tu formu”, rekao je Horvat pa prokomentirao što nas čeka u drugom krugu:

“Mislim da ne treba igrati drugačije, treba samo nadograditi na ono što smo dobro radili u prvom krugu. Hrvatska i Danska su sigurno favoriti za prolazak u drugi krug. Samo to moramo pokazati na terenu, to je najbitnije. Vidjeli smo u utakmici s Japanom da ništa ne znači što smo favoriti na papiru. Jedna borbena reprezentacija nam je stvorila problem”, zaključio je Horvat.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr