HORVAT NAJAVIO DRUGI KRUG: / 'Svaka će utakmica biti na nož, Bahrein i Argentina su nezgodnI'

Image
Image

U drugi krug natjecanja Danska je prenijela četiri boda, Hrvatska tri, Katar i Argentina po dva, Japan jedan, a Bahrein nula bodova

20.1.2021.
16:21
VOYO logo

Hrvatska muška seniorska reprezentacija doputovala je u srijedu u poslijepodnevnim satima iz Aleksandrije u Kairo gdje će nastaviti nastup na Svjetskom prvenstvu, a hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat zadovoljan je rezultatom kojeg su Kauboji do sada ostvarili.

"Stigli smo ovdje kao kao prvi u skupini. Možda smo priželjkivali četiri boda, ali i ovo je dobro, u dobroj smo poziciji. Sami odlučujemo o sebi, imamo dobar raspored i sve je kako smo priželjkivali prije nego smo došli u Egipat", kazao je Horvat po dolasku u Kairo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će prema rasporedu kojeg je jučer navečer objavila Međunarodna rukometna federacija (IHF) u četvrtak u 1. kolu igrati u 18 sati protiv Bahreina, u 2. kolu u subotu protiv Argentine Kauboji će na teren također u 18 sati, dok će u posljednjem kolu u ponedjeljak protiv branitelja naslova Danske igrati u 20:30 sati, odnosno bit će to posljednji susret u skupini.

Image
VELIKI PREOKRET NA POMOLU, LUKA CINDRIĆ VRAĆA SE U EGIPAT? /

'Takav imamo dogovor, silno želim pomoći reprezentaciji'

'Bahrein i Argentina su nezgodni'

"Idemo sad utakmicu po utakmicu, samopouzdanje se diglo, što je najbitnije. Osjeća se pozitiva koja je porasla nakon Angole, a posebno poslije Katara. Vidi se da se vraćamo u formu koju smo imali na prošlom prvenstvu", dodao je Horvat ocijenivši kako Hrvatska treba ozbiljno shvatiti sve protivnike koji je čekaju u nastavku prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bahrain i Argentina su nezgodne reprezentacije, da ne ubrajamo tu Dansku. Ovo je prvenstvo do sada pokazalo da su se sve vaneuropske reprezentacije dosta približile europskim momčadima tako da će svaka utakmica biti na nož. Morat ćemo u svaku utakmicu ući sto posto da dobijemo željeni rezultat sa što manje problema", zaključio je Horvat.

U drugi krug natjecanja Danska je prenijela četiri boda, Hrvatska tri, Katar i Argentina po dva, Japan jedan, a Bahrein nula bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo