HEROJ HRVATSKE POBJEDE NAD ISLANDOM ODUŠEVIO IZJAVOM: / Tako govore istinski sportaši i pobjednici

Image
Foto: PIXSELL

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije skromno je prokomentirao pobjedu nad Islandom

12.1.2019.
11:49
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je nastup na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj pobjedom u Munchenu protiv Islanda 31-27 (16-14). U sjajnoj atmosferi Olimpijske dvorane u kojoj su hrvatski navijači napravili domaću atmosferu, "kauboji" su završnih deset minuta slomili Island i pobjedom osvojili važne bodove.

"Svi smo zaslužni za ovu pobjedu. Prva utakmica je uvijek nezgodna na turnirima poput svjetskih prvenstava. Posebno kada se igra protiv reprezentacija kao što je islandska. Islanđani su brzi i pokretljivi u napadu, imaju te šuteve kroz kukove obrane, maltene ne koriste skok šut. To je teško braniti, posebno našim igračima koji su nešto veće konstrukcije. Bila je odlična utakmica, rezultat se okretao nekoliko puta, ali mislim da smo zasluženo slavili", analizirao je Marin Šego nakon utakmice za RTL televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazali karakter

Bez obzira na pobjedu i posljedično samopouzdanje pred nastavak turnira, veseli viđena mentalna snaga.

"Mnogo nam znači ostvarena pobjeda jer Island je sjajna ekipa. Bilo je malo nervoze, ali uspjeli smo slaviti i nitko sretniji od nas. Teško je odigrati 60 minuta na jednako visokom nivou. I Islanđani igraju, treniraju, odlični su, tako da se i njih nešto pita i nije lako cijelo vrijeme držati kontrolu. Island nije bilo kakva ekipa, vratili smo se kad smo gubili dva razlike i pokazali karakter ekipe", poentirao je Marin Šego i pohvalio hrvatske navijače koji su okupirali München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dvorani je vladala odlična atmosfera, kao da smo u Hrvatskoj. Zahvaljujem našim navijačima što su došli i što su nas bodrili." Za hrvatske rukometaše subota je slobodan dan, a novi ispit imat će u nedjelju u 16.30 sati protiv Japana. U ponedjeljak, 14. siječnja slijedi okršaj protiv Makedonije, 16. siječnja je na rasporedu susret protiv Bahreina, a natjecanje u skupini 'kauboji' će zaključiti 17. siječnja protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo