Gotovo je! Golužina Hrvatska na koljenima!

Hrvatski rukometaši nisu uspjeli osvojiti brončanu medalju na Europskom prvenstvu koje ove nedjelje završava u Danskoj. U utakmici za treće mjesto bolja je bila Španjolska rezultatom 29:28.

25.1.2014.
17:52
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci nisu uspjeli ponoviti uspjeh iz Srbije od prije dvije godine, kada su u utakmici za treće mjesto bili bolji od Španjolske.

Ovoga je puta Španjolska ostala svježija nakon poraza u polufinalu, te je sasvim zasluženo osvojila svoju petu medalju s europskih prvenstava, drugu brončanu (tri srebra).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je povela samo na početku utakmice s 1:0 i 5:4, no nakon toga je Španjolska bila dominantnija i gotovo uvijek s pogotkom, dva ili tri u prednosti. Kauboji su uspjeli poravnati samo na 12:12, no od tada se nijednom nisu približili na manje od pogotka zaostatka.

Imali su doduše veliku priliku za to, pa možda čak i za pobjedu, tri minute prije kraja kada je Domagoj Duvnjak izborio isključenje Cristiana Ugaldea, no 20-ak sekundi kasnije Denis Buntić i Ivan Slišković se nisu razumjeli, izgubili su loptu, a Hrvatska je propustila priliku poravnati rezultat. Minutu kasnije Jorge Maqueda zabija u situaciji s igračem manje i tu je priči, minutu i pol prije kraja, bio kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak je uspio brzo smanjiti, no potom je u obrani zaradio dvije minute isključenja. Joan Canellas je postigao posljednji pogodak za Španjolsku na susretu za nedostižnih 29:27.

Upravo je Canellas, baš kao i naš Duvnjak, bio najefikasniji strijelac susreta s osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=22eea76-3855-846f-f0df-9f056899af&style=flat&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo