Goluža objavio sastav za SP: Evo tko je ostao kući!

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis putnika za Svjetsko prvenstvo koje se od 15 siječnja, do 1. veljače, održava u Kataru.

13.1.2015.
13:57
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija završila obje faze priprema za SP u Kataru. Prvi dio priprema bio je onaj bazični, fizički, dok je drugi bio uigravanje. Hrvatska je odigrala dvije pripremne utakmice protiv Srbije, i u objema slavila (35:28, 34:30). Službene stranice HRS-a pišu kako je na dan polaska u Katar izbornik Slavko Goluža otkrio je konačan popis putnika, a s posljednjeg popisa otpali su Sandro Obranović te vratar Ivan Pešić.

Hrvatska će u ovom sastavu loviti medalju na novom velikom reprezentativnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Mirko Alilović (Veszprem) 2. Filip Ivić (PPD Zagreb) 3. Manuel Štrlek (Kielce) 4. Ivan Ninčević (Bešiktaš) 5. Ivan Čupić (Kielce) 6. Zlatko Horvat (PPD Zagreb) 7. Igor Vori (PSG) 8. Željko Musa (Kielce) 9. Ilija Brozović (PPD Zagreb) 10. Marko Kopljar (PSG) 11. Luka Stepančić (PPD Zagreb) 12. Damir Bičanić (Chambery) 13. Ivan Slišković (Celje PL) 14. Jakov Gojun (PSG) 15. Igor Karačić (Vardar) 16. Domagoj Duvnjak (Kiel)

Izbornik Slavko Goluža prokomentirao je pripreme za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekamo da krenemo na put. Počeo bih izlaganje s Umagom gdje su dečki izvanredno odradili pripreme. Napor su vrlo dobro podnijeli i nije bilo nekih težih povreda. Samim time moram reći da smo pripreme planski dobro osmislili i odradili. Htio bih se ovim putem zahvaliti osoblju u hotelu Coral koji su nam bili uvijek na usluzi, kao i svima u dvorani koji su se brinuli da nam ništa ne bi nedostajalo".

Hrvatski izbornik je objasnio zašto je Pešića i Obranovića ostavio kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučili smo se da vodimo sedam vanjskih igrača, a odlučilo sam da je Brozović zaslužio".

O skupini na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O skupini ne želim puno pričati jer smo gotovo sve već rekli. Misli su nam usmjerene na prvu tekmu s Austrijom. Znamo dobro da otvaranje igramo pod ručnom, ali vjerujem u momke i stožer da pošaljemo novu poruku iz Katara te da pokažemo s koliko ljubavi igramo za reprezentaciju. Želim da svaku tekmu damo svoj maksimum, za kraj je istaknuo Goluža".

Najveći Golužin adut u Kataru biti će Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekamo da krene Prvenstvo i da odletimo za Katar. Svi nestrpljivo čekamo prvu tekmu. Ja bih samo dodao da je Austrija izgubila od Francuske s dva razlike u Francuskoj i to je još jedan pokazatelj da nam neće biti lako", kazao je Duvnjak.

Hrvatska će i u Kataru figurirati kao jedan od favorita za najviša postolja, a čitava hrvatska sportska javnost se nada kako će Kauboji otići do samoga kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo