FOTO: / Majka i kći tvorci senzacije iz Sesveta!

Rukometašice Sesveta u polufinalu Kupa iznenadile su favoriziranu Lokomotivu i plasmanom u finale izborile nastup u Kupu kupova, što je najveći uspjeh tog kluba.

2.5.2011.
13:42
VOYO logo

"Nismo samo mi zaslužne, nego cijela ekipa i logistička podrška koju vodi Mato Vidović", istaknula je Elena Nemaškalo, nekadašnje najbolje svjetsko krilo, reprezentativka bivšeg Sovjetskog Saveza, ali i hrvatske reprezentacije.

Bivša vrsna rukometašica postala je prva trenerica Sesvećanki u studenome prošle godine i ovo joj je prvi samostalni trenerski posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unijela sam malo elemenata ruske škole", istaknula je Elena za kojom je u Sesvete u vrlo kratkom roku stigla i njezina kći Katarina.

"Prvi dio sezone igrala sam za Izgradnju iz Zaprešića. U međuvremenu je klub napustio Prvu ligu, a ja sam otišla na operaciju koljena", rekla je 21-godišnja Kaća, studentica treće godine novinarstva, koja je već operirala križne ligamente na oba koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je Kaća i u seniorskoj reprezentaciji kada je izbornik bio Zdravko Zovko", pohvalila je mama Elena svoju kćer, te najavila da će u sljedećoj sezoni rukometni klub iz Sesveta pucati na sam vrh hrvatske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo