[FOTO] LEGENDARNI SAMUEL L. JACKSON NASMIJAO SVE KOMENTAROM O RUKOMETU: / 'Tko zna pravila za ovo s*anje'?

Image
Foto: Profimedia

Sada su sa službene stranice tamošnjeg rukomentog saveza podsjetili Jacksona na Tweet i poručili mu da ih poprati

12.1.2021.
11:48
Profimedia
VOYO logo

Po prvi put nakon 20 godina na Svjetskom rukometnom prvenstvu igrat će i reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država. Natjecanje se održava u Egiptu od 13. do 31. siječnja, a SAD je u teškoj skupini s Francuskom, Norveškom i Austrijom i dakako, potpuni su autsajderi.

Posljednji Mundijal bio im je onaj 2001. godine u Francuskoj, a do sada su sudjelovali na šest SP-ove i zabilježili su 25 poraza uz gol-razliku 377-788. A debakl im se predviđa i u Egiptu, no to zapravo i ne čudi previše jer u njihovoj domovini ovaj sport je često predmet poruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle su godine toliko banalizirali ovaj sport da su u jednom trenutku na ESPN-u rekli da bi Amerikanci s LeBronom Jamesom i nekadašnjim quarterbackom Jayom Cutlerom osvojili olimpijsko zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada su pak, prije dva dana, podsjetili na Tweet legendarnog Samuela L. Jacksona koji je prije devet godina valjda slučajno nabasao na rukomet i upitao svoje pratitelje znaju li pravila tog "sranja".

"Tko zna pravila ovog rukometnog sranja? Brzo je i žestoko", zapitao se glumac prije devet godina. Sada su sa službene stranice tamošnjeg rukomentog saveza podsjetili Jacksona na Tweet i poručili mu da ih poprati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samuele, mislimo da bi vam se svidjelo rukometno svjetsko prvenstvo ovog tjedna, uživo na ESPN+. Američka reprezentacija prvi je put u 20 godina na SP-u tako da je ovo najbolje vrijeme da se uključite u rukometnu priču", stoji u poruci USATH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo