EVO KAKO HRVATSKA MOŽE DO OLIMPIJSKIH IGARA: / Puno toga Kauboje čeka u nastavku natjecanja

Image
Foto: pixell

Hrvatska se vratila s -3 i povela u završnici, ali Nijemci su u njoj bolje reagirali

21.1.2019.
23:03
pixell
VOYO logo

Drugo veliko natjecanje zaredom ostajemo izvan borbe za medalje. U samo 48 sati od sigurnih polufinalista, kakvim smo se prozvali nakon Španjolaca, morat ćemo zapeti da bismo ostvarili cilj postavljen prije puta, a to je barem sedmo mjesto.

U utakmici odluke izgubili smo od Njemačke. Moglo je završiti i drugačije, ali ovo je bliže realnosti i što se prije pomirimo s tim, bit će nam lakše. Klasik s Francuzima u srijedu, nažalost, neće imati naboj kakav smo priželjkivali. Što je, tu je. Od plakanja nema ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalkulacije su jasne

Hrvatska će u polufinale, ali Hrvatska je sada na trećem mjestu s istim brojem bodova i boljim međusobnim omjerom od Španjolske. To znači da bilo kakva pobjeda u susretu protiv Francuske u srijedu Kauboje tamo i ostavlja, bez obzira na ishod preostala dva dvoboja. Kauboji će ostati treći i ukoliko Island pobijedi Brazil, a Njemačka Španjolsku. Ukratko, treći ostau u slučaju kiksa Brazila i ako izjednače rezultat Španjolske u zadnjem kolu. Dakle, tada su treći i igraju utakmicu za peto mjesto koju, glede olimpijskih kvalifikacija smiju i izgubiti.

Na četvrto mjesto i u dvoboj za sedmu poziciju na SP-u idu u slučaju poraza od francuske i njemačke pobjede protiv Španjolaca. Tada se zatvara trokut momčadi sa po četiri boda u kojem Španjolska ima najbolju ukupnu gol-razliku zbog visoke pobjede nad Brazilom koja Brazil gura na peto mjesto i izvan kruga. Jedna od mogućnosti je i remi s Francuzima. U tom slučaju sigurno bježimo Brazilu, a onda Španjolska ne smije pobijediti Njemačku. Ako to učini, a mi remizirano, mi smo četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možemo i ispasti iz olimpijskih kvalifikacija s petim mjestom. To će se dogoditi ako izgubimo od Francuske, Brazil pobijedi Island, a Španjolska ne izgubi od Njemačke. Tada bi Španjolci pobjegli na treće mjesto (s bodom ili dva više, nebitno je), a u međusobnom dvoboju za četvrtu poziciju nas bi izbacio onaj nesretni poraz od Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo