DŽOMBINA TOČKA NA 'I' NEĆE SE MNOGIMA SVIDJETI: / Legenda Kauboja navela sve ono što nije bilo dobro

Image
Foto: PIXSELL

'Hrvatska zaslužuje puno više'

28.1.2019.
22:27
PIXSELL
VOYO logo

Zastor se spustio na pozornicu na kojoj je igrano Svjetsko rukometno prvenstvu u čijem je posljednjem činu Danska uzela zlato ispred Norveške, a Francuska se okitila broncom u utakmici protiv Njemačke. Hrvatska? U konačnom poretku svrstala se na šesto mjesto što je prokomentirao proslavljeni bivši reprezentativac Mirza Džomba.

"Hrvatska zaslužuje puno više, što ćemo vidjeti na Europskom prvenstvu", reći će iskreno Džomba i izraziti nadu u bolje sutra u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plusevi i minusi

"Igra je bila dobra, samo šesto mjesto meni nije mjerilo. Ja mislim da mi zaslužujemo više i da će se jedno prvenstvo konačno otvoriti i da neće biti ozljeda. Dobili smo na poziciji lijevog krila, dobili smo Mandića koji se vrhunski nadopunuje s Duvnjakom u 5-1 obrani. Dobili smo Šipića ako se bude razvijao kako treba, to nam je budući možda najbolji pivot na svijetu. Dobili smo Vrankovića koji se pokazao da odlično reagira", izvukao je Džomba pozitivne stvari, ne i zaboravio na ono što nije bilo kako smo željeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loš protok lopte u napadu, na dvije ključne pozicije, srednjem i lijevom vanjskom već zadnjih par prvenstava igramo sa srednjacima. Treba nam razoran bek šuter koji će moći okupirat tu dvojku da raširimo zonu", detektirao je problem legendarni hrvatski rukometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo