Džomba ima plan kako 'obraditi' Balića!

Mirza Džomba gostovao je ponedjeljak ujutro u Doručku na Totalnom FM – u u rubrici 'Tajni gost'.

14.1.2013.
12:12
VOYO logo

Počelo je u neobaveznom tonu. S obzirom da je snijeg ponovno zameo Hrvatsku, voditelj Saša Lozar je Mirzu pitao s kim bi najradije 'zapeo u snijegu'. Dugo je razmišljao, ali se nije mogao sjetiti nikoga osim svoje supruge, lijepe Belme Hodžić:

"Uz Belmu mi je lijepo i toplo!", rekao je proslavljeni rukometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džombu, naravno, nisu zaobišla ni rukometna pitanja pa je dobio priliku prognozirati utakmicu protiv Alžira, čiji prijenos od 16.45 sati možete pratiti na portalu Sportski.net.

'Još danas definitivno lagana pobjeda, a onda od sutra kreće pravo prvenstvo. Ovo je do sad bilo lagano zagrijavanje. Lagane utakmice su super za početak da se malo namjesti ruka, protrči, uhvati se feeling dvorane. Što se tiče ždrijeba nismo mogli bolje pogoditi. Sad samo da to iskoristimo. Dobro je da ključni igrači odmaraju. Danas će krenuti osjetiti loptu i Vori i Lacković jer nas čekaju Mađari!', najavio je Mirza utakmicu koja će se igrati u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve i dalje zanima Balićeva verzija priče o neodlasku na svjetsko prvenstvo, pa ga je Saša za kraj pitao: što bi rekao Baliću da ga sretne na cesti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno bi si sjeli negdje pojeli, popili. Malo bi ga opustio pa bi saznao detalje! Rekao bi mu: 'Ajmo na kavu', da konačno čujem njegovu verziju pošto on neće nikako da se očituje! Čak i mene zanima šta je to bilo!", rekao je Džomba i tako objasnio kako bi on nagovorio Balića da otvori dušu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo