Rukometaši Zagreba poručili: 'Idemo osvojiti turnir'

Ovoga vikenda u Novom Sadu igra se završni turnir rukometne regionalne SEHA lige.

9.4.2014.
15:20
VOYO logo

''Odradili smo sjajne pripreme u Poreču, a nakon toga odigrali i dvije pripremne utakmice s Mariborom što nam je sve pomoglo u pripremi. Svi smo kompletni i zdravi i 18 igrača putuje u Novi Sad'', najavio je trener Zagreba Boris Dvoršek.

"Neću govoriti da smo svoj cilj ostvarili plasmanom na Final Four jer tako ne misli niti jedan trener koji će doći tamo. Mi svi kad dođemo tamo hoćemo biti prvi, i idemo tamo osvojiti. Svi imamo svoje želje i ciljeve pa tako i mi. Pobjednici smo zadnje SEHA lige i ne trebamo tražiti nikakav alibi. Idemo se tamo pokazati u najboljem svijetlu i pokušati osvojiti'', rekao je Dvoršek koji smatra kako je Vardar prvi favorit turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Što zbog rejtinga kojeg su zaradili plasmanom u četvrtfinale Lige prvaka, na čemu im ovom prilikom i čestitam. Momčad zaista sjajno posložena s dobrom širinom i velikim brojem dobrih pojedinaca. Igraju dobro i moćno, izbacili su prvaka Europe i to im sigurno donosi ulogu favorita''.

No, na kraju to i ne mora bit presudno, smatra Dvoršek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sjetimo se lani, bili smo četvrti i nitko nije računao na nas, a na kraju smo osvojili turnir. Tako može biti i ove godine. Kad dođemo tamo, svi imamo isti postotak šansi za osvojiti. Meni je samo želja da odigramo dobro i zaista na treninzima djelujemo jako dobro. Mislim da možemo očekivati jedan dobar Zagreb i to je jedini način da uđemo finale, da odigramo najbolju utakmicu sezone, da dobijemo Vardar i uđemo u finale'', poručio je strateg Zagreba.

Susret s Vardarom najavio je i vratar Zagreba Ivan Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jako dobro se poznajemo. To je jedna momčad s puno dobrih individualaca, puno reprezentativaca raznih država. Znamo sigurno da će nam biti teško. Trebali bi obrambeno odigrati najbolju utakmicu u sezoni. Njih spustiti ispod 25 golova i da odigramo napadački jako dobro utakmicu i onda mislim da imamo šanse'', poručio je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo