Mogu li dva Hrvata prekinuti dva desetljeća dominacije?

Održan je ždrijeb polufinalnih parova za Final Four rukometne Lige prvaka u Kölnu. Završni turnir četiri najbolja rukometna kluba Europe igra se 31. svibnja i 1. lipnja.

29.4.2014.
12:54
VOYO logo

U ždrijebu su se našla dva njemačka predstavnika (Kiel i Flensburg), te po jedan mađarski (Veszprem) i španjolski (Barcelona). Nijemci su izbjegli izravan duel u polufinalu, a gore je pri ždrijebu prošao Flensburg.

Prvi favorit za osvajanje Lige prvaka Barcelona bit će suparnik Flensburgu u polufinalu, dok će se za drugo mjesto u finalu boriti Kiel i Veszprem naših Renata Sulića i Mirka Alilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veszprem je na putu do Final Foura u četvrtfinalu bez problema izbacio PSG. Sulić je u uzvratu briljirao s osam golova i tako razočarao naš trojac iz Pariza (Vori, Gojun, Kopljar). Najlakši posao imao je Kiel koji je deklasirao Červarov Metalurg, dok su Flensburg i Barcelona prošli Vardar odnosno Rhein Neckar Lowen nakon prave drame.

Zanimljivo, u posljednjih 20 sezona, čak 18 osvajača Lige prvaka je stiglo iz njemačke ili španjolske lige. Do trona su stigli samo još Celje i Montpellier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9_vuweSnSBs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo