OTVARAMO S JAPANCIMA

DUVNJAK UPOZORIO ŠTO NAS ČEKA U PRVOJ UTAKMICI: ‘Igraju za nas nezgodnu obranu, morat ćemo se baciti na glavu’

Uoči puta u Egipat, legendarni izbornik Lino Červar i kapetan Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo

Još samo jedan dan ostao je do odlaska hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Egipat koje počinje u srijedu, 13. siječnja 2021. godine.

Prva postaja izabranika Line Červara bit će Aleksandrija, a protivnici Japan, Katar i Angola. Atmosfera u hrvatskim redovima je sjajna, a prva utakmica protiv Japana, 15. siječnja 2021. godine, očekuje se s nestrpljenjem. Uoči puta u Egipat, legendarni izbornik Lino Červar i kapetan Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo.

VAŽAN ADUT ISKRENO O DRAMI ZBOG KOJE JE UMALO OTPAO ZA SP: ‘U početku je bilo nezgodno, niti malo bezazleno’

‘Imamo jaku reprezentaciju’

“Mi smo tu da rušimo barijere. Uvijek mislimo ono najbolje što se može i nikad ne tražimo alibi. Iza nogometa, imamo najveću publiku, najbrojniju publiku i oni znaju da li smo se mi borili, njih ne možeš prevariti. Nakon djevojaka, opet imamo jednu mušku, jaku reprezentaciju. Imamo godinu rukometa iza nas. Znam da u Egiptu neće biti puno naših ljudi, još ako budemo opravdali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit”, rekao je izbornik Červar, a na njegove izjave nadovezao se i kapetan Duvnjak.

“Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, ponavljamo se svake godine. Tako da opet kažem, utakmica po utakmica. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Moramo doći na teren i 60 minuta baciti se na glavu. Definitvno nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da nas nose navijači. Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a dokud ćemo dogurati ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas!“, zaključio je Dule.

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr