Duvnjak spriječio novu senzaciju: Hrvatski prvak zaustavljen u Njemačkoj

U prvom susretu sedmog kola A skupine Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb poraženi su na gostovanju kod njemačkog prvaka Kiela 27:34 (16:16) upisavši i četvrti poraz u skupini

26.11.2014.
21:27
VOYO logo

PPD Zagreb je na otvaranju Lige prvaka u Areni iznenadio trostrukog prvaka Europe nanijevši mu jedini poraz ove sezone (27:25), no bilo je teško očekivati kako Zagrebaši to mogu ponoviti i u Sparkassen Areni.

Hrvatski prvak je Njemačkoj odigrao odlično prvo poluvrijeme, no u nastavku susreta su stvari sjele na svoje mjesto. Kiel je otvorio utakmicu vodstvom 5:1, no PPD Zagreb se ubrzo probudio i nastavak prvog dijela odigrao sjajno. U 27. minuti je izjednačio (14:14), a minutu kasnije i stigao do vodstva (15:14). Zagreb je vodio i 16:15, a na poluvrijeme se otišlo rezultatom 16:16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiel je na otvaranju drugog poluvremena ubacio u brzinu više, načinio seriju 7:1 i prelomio pitanje pobjednika. Njemačka mega momčad je potom rutinski privela meč kraju.

Kiel su do šeste pobjede u skupini predvodili Steffen Weinhold s devet golova, naš Domagoj Duvnjak sa sedam, te Joan Canellas sa šest golova. U redovima PPD Zagreba najefikasniji su bili Luka Stepančić i Luka Šebetić sa po pet golova, dok je Josip Valčić dodao četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Kiel sa 12 bodova, PSG ima osam, PPD Zagreb i Naturhouse La Rioja po šest bodova, Brest četiri, a Metalurg dva boda.

U ostalim susretima sedmog kola sastaju se Meškov i Naturhouse La Rioja (29.11), te PSG - Metalurg (30.11). Zagreb u osmom kolu 9. prosinca dočekuje PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo