DUVNJAK S KIELOM ISPISAO RUKOMETNU POVIJEST: / Dramatično je bilo u Sparkassen Areni

Image
Foto: Profimedia

Kiel je tako postao prvi bundesligaš u povijesti koji je kao pobjednik skupine ušao izravno u četvrtfinale LP

12.2.2020.
22:12
Profimedia
VOYO logo

Rukometaši jakog njemačkog Bundesligaša Kiela su u srijedu, u sklopu 12. kolu skupine B Lige prvaka, pobijedili poznati mađarski Veszprem 29:28 u Sparkassen Areni u Kielu, i dva kola prije kraja osigurali prvo mjesto na tablici, javlja rukometni portal "Handball World EN".

Kiel deset minuta prije kraja otišao na +3, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiel je tako postao prvi bundesligaš u povijesti koji je kao pobjednik skupine ušao izravno u četvrtfinale najelitnijeg europskog rukometnog natjecanja. Momčad hrvatskog kapetana i najboljeg igrača Eura Domagoja Duvnjaka je deset minuta prije kraja otišla na +3, ali su se Mađari vratili i u 58. minuti smanjili na 29:28, što je bio i konačni rezultat utakmice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak zabio 2, Štrlek isto za Veszprem

"THW Kiel iskoristio je prvu meč loptu. U tvrdoj utakmici protiv Veszprema, Niklasu Landin spasio je svoju momčad tijesnom pobjedom 29:28. Najbolji strijelac Kiela bio je Niclas Ekberg s osam golova, Hendrik Pekeler također je pokazao snažne performanse u obrani i napadu. Ovim uspjehom THW Kiel je sada četiri boda ispred Veszprema - dva dana prije kraja grupne faze osigurano je prvo mjesto - što ujedno znači i direktan plasman u četvrtfinale. Kiel će se suočiti u dva preostala meča s Brestom i Kielceom, Veszprem će morati pokušati obraniti drugo mjesto na tablici u utakmicama protiv Montpelliera i Zaporoshja", stoju tekstu Handball World EN-a".

Duvnjak je zabio dva gola, isto kao i otpisan od strane HRS-a Manuel Štrlek na drugoj strani. Kiel će do kraja natjecanja u skupini igrati još protiv Bresta i Montpelliera, dok će Štrlek i suigrači protiv Montpelliera i Zaporožja pokušati uhvatiti drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo