OSIGURALI NASTUP

DOK HRVATI TUGUJU, NAŠI SUSJEDI SE VESELE: Evo koje su sve reprezentacije osigurale prolazak u četvrtfinale SP-a

U posljednjem kolu u ponedjeljak Hrvatska će igrati protiv Danske, dok će Argentina igrati protiv Katara. Hrvatska bi za prolazak u četvrtfinale trebala prvo pomoć Katara koji bi trebao svladati Argentinu, a zatim i svladati branitelja naslova

U prvom susretu 2. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u subotu su rukometaši Španjolske svladali Urugvaj sa 38:23. U derbiju kola ove skupine Mađarska je dobila Poljsku sa 30:26 pa su se Mađarska i Španjolska plasirale u četvrtfinale.

Njemačka pobjeda 31:24 protiv Brazila pokazala se na kraju nebitnom za plasman u nokaut fazu.

KALEB DAO NAJBRUTALNIJI I NAJBOLJI KOMENTAR HRVATSKE IGRE: ‘Jedino sad da me netko pogodi šakom u glavu…’

Hrvatska u nepovoljnom položaju

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19:23 i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Prije toga Katar je pobijedio Bahrein sa 28:23, dok je Danska očekivano svladala Japan sa 34:27 te je prošla u četvrtfinale.

LEGENDARNI RUKOMETAŠ OTVARA OČI HRVATSKOJ JAVNOSTI: ‘Najbolje je kazao Prosinečki, ako imaš pun frižider, ne možeš nikad u životu biti sportaš’

U posljednjem kolu u ponedjeljak Hrvatska će igrati protiv Danske, dok će Argentina igrati protiv Katara. Hrvatska bi za prolazak u četvrtfinale trebala prvo pomoć Katara koji bi trebao svladati Argentinu, a zatim i svladati branitelja naslova.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr