Gotovo je! Raspala se Karabatićeva Francuska!

'Sa 36 godina bilo je dosta. Možda sam mogao još odigrati kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ali nema smisla kad neću igrati na EP-u 2014.

7.2.2013.
8:39
VOYO logo

Moćna Karabatićeva Francuska odlazi u povijest! Nakon slavne braće Gille još je jedan francuski rukometni reprezentativac iz legendarne generacije rekao zbogom.

"Utakmica protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva bila je posljednja u reprezentativnom dresu. Sa 36 godina bilo je dosta. Možda sam mogao još odigrati kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ali nema smisla kad neću igrati na EP-u 2014. godine", rekao je Didier Dinart, suigrač Kopljara, Vorija i društva u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je za Francusku osvojio sedam medalja, od čega pet zlatnih. Bio je samo srce moćnog francuskog obrambenog bedema, a protiv Hrvatske je odigrao neke od svojih najboljih utakmica u karijeri. To uostalom i je odlika velikih igrača - protiv najboljih budi najbolji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim odlaskom je zadan konačni udarac moćnoj Karabtićevoj momčadi, završila je era u kojoj je zlata skoro redovno osvajala jedna od naboljih rukometnih generacija svh vremena. Nadamo se da je sada red na Duvnjaka i društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo