DEVASTIRANI KAPETAN POLUDIO NA KONTROVERZNU ODLUKU KOJA JE NAŠTETILA HRVATSKOJ: / 'Ovo je sramota'

Image

Kapetana hrvatske muške rukometne reprezentacije Domagoja Duvnjaka izbacila je iz takta odluka IHF-a da jedna momčad u finalu i borbi za treće mjesto ima dan odmora više, pišu Sportske novosti.

30.1.2017.
13:38
VOYO logo

Ako je nakon polufinalnog poraza protiv Norveške bio utučen, jedva suznih očiju davši izjavu za RTL, nakon Slovenije je bio devastiran, opisuju Domagoja Duvnjaka Sportske novosti.

ORGANIZATORI SP-a DONIJELI RARITETNU ODLUKU KOJA ŠTETI HRVATSKOJ: Kauboji izvukli deblji kraj zbog – zarade

"Igrali smo fenomenalnu utakmicu do 45. minute i onda jednostavno stali. Primili smo dosta golova iz kontre i polukontre i Slovenci su se brzo vratili", kazao je kapetan jedva izvlačivši riječi i dao do znanja da je ulazak u polufinale velik uspjeh, ali kad se vidi kako je Hrvatska na kraju izgubila, onda, za njega, ipak ostaje žal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Raritetna i kontroverzna odluka IHF-a

Nakon dramatičnog poraza od Norveške, u susretu u kojem smo imali sedmerac za ulazak u finale Svjetskog prvenstva, u kojem smo u prvom produžetku poveli s dva razlike, imali sve u svojim rukama, raritetna odluka IHF-a da se dva polufinala igraju u dva dana, nametnula se kao veliki problem.

Image
Image

Naime, ovo je bilo prvo svjetsko prvenstvo na kojem su se dva polufinala igrala u dva dana što je izravno štetilo Hrvatskoj i općenito stavljalo selekcije u neravnopravnu situaciju. A sve zbog – novca! Francuzima je bilo isplativije da se Bercy punio i praznio dva dana, a ne samo jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska imala dan manje odmora

Tako je između dviju najvažnijih utakmica na turniru, Hrvatska imala dan manje nužnog odmora. A upravo je odmor bio ključan za oporavak nakon šoka protiv Norveške. Kauboji su bili mentalno i fizički iscrpljeni, a imali su manje od 24 sata do sraza sa Slovenijom za broncu u kojem smo epski pali u posljednjih 15 minuta.

Duvnjaka je jako zasmetala ta kontroverzna odluka IHF-a da jedna momčad u finalu i borbi za treće mjesto ima dan odmora više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da to je sramota. Dvanaest sati smo proveli u pripremi za susret sa Slovenijom. Euro u Hrvatskoj? Mo’š mislit’ da će se u Hrvatskoj raspored krojiti prema nama", završio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo