UVJERLJIVA POBJEDA

DANSKA JE POBIJEDILA KATAR I ZASJELA NA VRH LJESTVICE: Evo kako sad stvari stoje u našoj skupini

Utakmica protiv Argentine je, dakle, ključna za prolazak u četvrtfinale, a porazom bismo se mogli uvaliti u velike probleme

Rukometna reprezentacija Danske svladala je u prvoj utakmici drugog kruga Katar 32:23. Danci su ovom pobjedom zasjeli na prvo mjesto naše skupine sa šest bodova, dok je Hrvatska na drugom mjestu s pet bodova. Najbolji strijelac na utakmici bio je vanjski Katara Frankis sa 12 pogodaka, a za Dance je najbolji bio Hansen s osam pogodaka.

ŠTO HRVATSKOJ TREBA ZA PROLAZAK U ČETVRTFINALE? Stvari su jasne, no postoji i crni scenarij u kojem možemo sve prokockati

Hrvatski rukometaši će drugu utakmicu drugog dijela natjecanja odigrati protiv Argentine u subotu, s početkom u 18 sati, a pobjedom bi osigurali plasman u četvrtfinale.

Utakmica protiv Argentine je, dakle, ključna za prolazak u četvrtfinale, a porazom bismo se mogli uvaliti u velike probleme. Ako izgubimo, u posljednjoj utakmici morat ćemo po pobjedu protiv Danske, a u suprotnom slučaju ćemo u toj utakmici moći odmoriti cijelu prvu momčad.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr