NAKON PORAZA

ČUPIĆA PRVOG PITALI ZA ČERVAROVU OSTAVKU: ‘Bolje da ništa sad ne govorim, sutra bih ispao smiješan’

‘Trebamo se boriti i igrati i probati pobijediti Dansku. Šansa postoji. Danska igra odlično, ali jedna utakmica se igra i mi moramo pokazati da smo kvalitetni’, zaključio je Čupić

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19:23 i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Ivan Čupić postigao je sedam golova za Hrvatsku, dok je Federico Pizarro bio četverostruki strijelac za Argentinu. Nakon utakmice je za RTL prokomentirao odlazak Line Červara i samu utakmicu.

“Iznenađen sam kao i vi, ali mislim da, ako je to njegova odluka, on najbolje zna. Bolje da ne kažem ništa ovako poslije utakmice jer ću možda ispasti smiješan sutra. Mogao bih komentirati utakmicu ako hoćeš“, rekao je Čupić.

ŠTO HRVATSKOJ SAD TREBA ZA PROLAZAK U ČETVRTFINALE? Ušli smo u crni scenarij kojem se nismo nadali, bit će jako tešk

‘Šansa postoji’

“Kad pričam o rukometu, volim pričati o stvarima koje se događaju na terenu. Pristup, volja, želja srce, borba, to nije problem na treningu, a nije ni na utakmici. Sad može svatko interpretirati kako hoće. Puno se pričalo o našoj obrani, primamo 20-ak golova što je u modernom rukometu sasvim dovoljno za pobjedu. Ali imali smo velikih problema u napadu i tu smo izgubili utakmicu, a ne u obrani.”

KALEB DAO NAJBRUTALNIJI I NAJBOLJI KOMENTAR HRVATSKE IGRE: ‘Jedino sad da me netko pogodi šakom u glavu…’

“Trebamo se boriti i igrati i probati pobijediti Dansku. Šansa postoji. Danska igra odlično, ali jedna utakmica se igra i mi moramo pokazati da smo kvalitetni”, zaključio je Čupić.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr