Čupić i Balić jednoglasni: ‘Zašto? To pitajte izbornika’

Vjerojatno im nije bilo do razgovora i ponovnog analiziranja izgubljenog polufinala, no za subotnje jutro našim je rukometašima bio zakazan ‘dan za medije’. Lica nisu bila ništa vedrija dan poslije poraza, rekli su kako nisu ni pričali nakon utakmice i kako se svatko povukao u svoju sobu.

Engima drugog poluvremena u utakmici sa Srbima bit će bolno pitanje još neko vrijeme, a evo kako Ivano Balić odgovara na njega:

“Zašto smo pali u drugom poluvremenu? To pitajte izborika!”

Kaže kako ih doček u beogradskoj dvorani nije iznenadio.

“Očekivao sam takvo ozračje, nismo zato bili loši.”

Imate li sada motiva za utakmicu za treće mjesto protiv Španjolske?
“Kad izgubiš ovako u polufinalu, teško se vratiti, ali valjda ćemo naći snage i motiva”, zaključio je Balić, a Mirko Alilović pozitivnije gleda na nedjeljni ogled.

“Ostalo je još motiva jer bilo kakva medalja je uspjeh, o četvrtom mjestu nitko nee razmišlja!”

Ivan Čupić bio je jedan u nizu rezigniranih…

“Zašto nisam igrao u drugom poluvremenu? Pitajte izbornika, to on zna…”

Izbornik Goluža i dan kasnije žali za propuštenom prilikom da se kauboji bore za jedinu medalju koja im nedostaje – europsko zlato.

“Boli me način na koji smo ispali. Potajno smo se nadali zlatu, a tko zna kad ćemo opet imati takvu priliku. Španjolsku moramo dobiti zbog naših navijača”, rekao je Goluža i još jednom se osvrnuo na utakmicu:

“U drugom dijelu nismo imali brzi centar jer su srpski igrači ostali ležati! Ne znam je li to bila njihova taktika, ali zbog toga suci nisu dopustili igru.”

Povratak na Net.hr