ČUDESNA OBRANA ŠTERBIKA: / Junak finala majstorijom presudio Šveđanima! 'Bio je kolosalan'

Image
Foto: Screenshot

Legendarni 38-godišnji vratar Arpad Šterbik u drugom je poluvremenu dao Španjolskoj veliki vjetar u leđa.

29.1.2018.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Arpad Šterbik bio je junak finala Europskog rukometnog prvenstva, koje je sinoć završilo svečanim zatvaranjem u Areni Zagreb.

ŠTERBIK JE PRVA PRIČA EURA! Ribera oduševljen: ‘Napravili smo čudo, a vi Hrvati bili ste dobri organizatori’

Legendarni 38-godišnji vratar u drugom je poluvremenu dao Španjolskoj veliki vjetar u leđa u obliku osam obrana i tako svoju momčad odveo prema prvom europskom naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arpad je bio u reprezentativnoj mirovini posljednje dvije godine, ali izbornik Španjolske Jordi Ribera ga je uspio nagovoriti da im se priključi i pomogne u polufinalu protiv moćne Francuske, nakon što su ostali bez svog prvog golmana, Gonzala Pereza de Vargasa iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek je prije dva dana sletio u Zagreb i sad svi pričaju o njemu. Protiv Francuske Šterbik je pokazao zašto je možda i najbolji golman svih vremena, ulazio je u igru samo kad su Francuzi pucali sedmerac, uspio ih je obraniti čak tri te je tako svojoj momčadi otvorio put prema finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena stranica Europskog rukometnog prvenstva njegovu obranu iz 48. minute, pri rezultatu 21-16 za Španjolsku, izdvojila je kao jedan od najboljih poteza utakmice u svojem izvještaju o finalu...

"Šterbik koji je bio naknadno pozvan kao zamjena, bio je kolosalan na golu Španjolske tijekom perioda kad su lomili protivnika", stoji u pisanju službene stranice prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo