ČERVAROV JOCKER OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE: / 'To je bio dogovor. Ova pobjeda je za njega'

Image
Foto: PIXSELL

Marko Mamić dobio je priliku protiv Islanda i iskoristio ju na najbolji način.

14.1.2018.
22:12
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Lino Červar ovako je prokomentirao uvjerljivu pobjedu Hrvatske nad Islandom 29-22:

"Htio bih prvo čestitati svim igračima. Izgledali smo kao tim u ovim teškim trenucima bez Duvnjaka. Hvala i publici. Drago mi je što su i nogometaši i vaterpolisti za nas, što nas ovdje bodre. Islanđani su nam u prvom dijelu radili probleme. U drugom smo bili bolji. Ovo je samo druga stepenica", kazao je Lino Červar za kamere RTL-a i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[FOTO, VIDEO] ČUDESNI

"Ponosan sam na igrače, dišu jedan za drugoga. Ali nema opuštanja, još je teških protivnika ispred nas. Cindra je naš najbolji igrač. Moramo rasteretiti snage, ne smijemo primati lake golove i moramo bolje obrambeno djelovati u tranziciji. Ima vremena. Švedska će biti teška utakmica".

Atmosfera u reprezentaciji je sjajna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na igrače, dišu jedan za drugoga, upozoravam opet da je ovo tek početak, ali drži nas ta ljubav i odlični odnos u momčadi", iskren je bio Lino.

FANTASTIČAN POTEZ IGORA KARAČIĆA: Hrvatski reprezentativac zapanjio Islanđane i komentatora

ISLANĐANIMA NIJE JASAN JEDAN HRVATSKI NAVIJAČKI DETALJ: ‘Može li mi netko objasniti zašto?’

Marko Mamić dobio je priliku protiv Islanda i iskoristio ju na najbolji način. Zabio je 4 gola, a onda je za hrvatsku javnost odao jednu tajnu iz svlačionice. Kako je dogovor bio da igraju za Duvnjaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što da kažem. Čestitam splitskoj publici, sjajna je. Svi smo spremni, dobri smo i kad dobije netko priliku, dokaže se. Imamo dobru ekipu. Ovo što sam odigrao puno mi znači, kao i publika. Želimo ovakvu podršku i protiv Švedske. Ima još prostora za napredak u igri. Dobro je, za sad je dobro. Koncetrirani smo, igramo strpljivo i pametno. Dogovor je bio da igramo za Duvnjaka. Ovo je za njega. Švedska je dobra momčad, brzo trče i bit će teško. U svlačionici se slušaju pretežno hrvatski hitovi.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo