ČERVAR SIGURAN U USPJEH KAUBOJA! Legendarni izbornik jasan: / 'Hrvatska se vraća s medaljom'

Image

Svjetsko rukometno prvenstvo kojem će od 11. do 29.

6.1.2017.
19:05
VOYO logo

Aktualni izbornik izabrane vrste Makedonije na klupi Kauboja potpisao je neke od najvećih hrvatskih sportskih uspjeha kao što su svjetsko zlato iz Portugala 2003. i olimpijsko iz Atene godinu potom. Uspjeh im, piše 24sata.hr, predviđa i sada.

"Od Hrvatske, naravno, očekujem velike stvari. I izbornik Željko Babić najavio je da idemo po medalju, slažem se s tim. Hrvatskoj je mjesto među tri najbolje momčadi na ovom prvenstvu. Rukomet je naš sport i uvijek moramo ići na medalju. Napravili smo velike stvari u posljednjih dvadeset godina. Jasno je da je bilo i uspona i padova, ali Hrvatska će u Francuskoj ponovno pokazati kako je svjetska rukometna elita. Mi smo to bili i ostali", siguran je Červar koji ne očekuje iznenađenja na rukometnom Mundijalu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da na ovom natjecanju neće biti prevelikih iznenađenja. Teško da netko može baš iskočiti i iznenaditi velikane. Do završnice bi trebali doći oni najjači, prave rukometne velesile. Po meni je pet favorita, među njima treba tražiti momčadi koje će na kraju biti na postolju. U prvom redu tu je, naravno, Francuska, poslije njih Danska i Hrvatska te Njemačka i Španjolska. Hrvatskoj će trebati i malo sreće, ali će se naši dečki vratiti s medaljom iz Francuske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo