ČERVAR POKUŠAO OBJASNITI DETALJ KOJI JE PRESUDIO: / 'A kako ću? Primili smo taj slučajan gol...'

Image
Foto: AFP

Kauboji nisu uspjeli pobjediti Brazil i tako si znatno otežali posao u nastavku

20.1.2019.
20:12
AFP
VOYO logo

Pet pobjeda iz Münchena već sad djeluju tako davno kad je prva utakmica u Kölnu našim rukometašima donijela takav šok. Poraz od Brazila 29-26, na papiru najlakšeg protivnika u drugoj fazi, stavio je Hrvatsku u kudikamo lošiju situaciju od one u kojoj je bila nakon uvodne skupine"

"Nažalost, oni su zaslužili pobjedu. Nismo dobro ušli u utakmicu, a oni su se vrlo lako odlijepili na šest razlike. A kad smo ih stigli, primili smo naivan gol. Što sad možemo, ne možemo vratiti film. Nismo bili dovoljno dolučni, oni su pobejdu željeli više od nas. Mi kao da smo se uplašili pobjede, tako se ne može pobijediti. Teško mi je reći, ali oni su danas bili bolji. Stao bih na stranu igrača, imali smo problema, Cindrić nije mogao igrati zbog aduktora, ali ne bih nikoga ni kritizirao ni ništa. Moramo podići glavu gore i ove dvije utakmice odigrati bolje." rekao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik bez objašnjenja

Kada ga je novinarka RTL-a upitala zašto je inzistirao na 7-6 napadu u početku utakmice ponudio je odgovor.

"A kako ću? Imali smo problema s obranom 5-1 gdje smo gubili lopte. Morao sam nešto poduzeti, nije išlo. Došli smo na -1 i primili jedan slučajan gol. Pored svega ja ne mogu igračima previše zamjeriti, mislim da su oni kroz sve utakmice dali sve od sebe, danas nisu, ali i u dobru i u zlu ja sam za njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana problem

Istaknuo je i obranu kao najvećih problem u današnjoj utakmici.

"Danas nije bila čvrsta obrana, posebno u drugom poluvremenu. Prelako smo primali golove. Nismo neutralizirali prijetnje za koje smo znali, loše smo ušli u utakmicu u to je odlučilo. Bez obrane se ne može pobijediti utakmica.", rekao je Červar pa prokomentirao ambicije u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo sada iz sebe izvući i više nego što možemo. To nije lako, ali pokušat ćemo. Nećemo se predati. Rekao sam da nam je prvi cilj Olimpijada, znam da bi ljudi htjeli da budemo i prvaci, ali nije to baš tako lako. Moramo se sada malo sabrati da ipak odemo na Olimpijadu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo