ČERVAR ODLAZI S KLUPE: / 'I bez mene hrvatski rukomet i reprezentacija imaju budućnost'

Image
Foto: PIXSELL

Pred Linom Červarom samo je još jedna utakmica na klupi Hrvatske

24.1.2018.
23:00
PIXSELL
VOYO logo

Utakmica za peto mjesto na Europskom prvenstvu koju će Hrvatska odigrati u petak protiv Češke bit će i posljednja na klupi Kauboja za izbornika Linu Červara. Potvrdio je to sam Červar nakon poraza protiv Francuske. Ogled protiv Francuske nudio je Hrvatskoj mogućnost prolaska u polufinale turnira, no poraz 27-30 usmjerio je Kauboje u borbu za peto mjesto. Taj susret bit će i posljednji na klupi za Linu Červara.

Image
FRANCUSKA UNIŠTILA SNOVE O MEDALJI: /

Svjetski prvaci očitali lekciju Hrvatskoj i ostavili je bez polufinala

Image
FRANCUSKA UNIŠTILA SNOVE O MEDALJI: /

Svjetski prvaci očitali lekciju Hrvatskoj i ostavili je bez polufinala

"Točno je da imam ugovor do kraja ovog prvenstva, vodio sam reprezentaciju po 166. put i stvarno se nisam štedio. Naravno da i bez mene hrvatski rukomet i reprezentacija imaju budućnost. Vjerujem da u Hrvatskoj postoje stručni ljudi koji mogu nastaviti niz odličja, a ja ću podržati novog izbornika", poručio je Červar koji je Hrvatsku odveo do najvećih rukometnih uspjeha poput svjetskog i olimpijskog zlata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo preemotivno u utakmicu, nažalost, emocije su predvladale nad razumom i to je rezultiralo velikim zaostatkom. Nikako nisam zadovoljan agresivnošću naše obrane u prvom dijelu jer smo primili previše jeftinih golova s distance. U drugom dijelu smo igrali puno bolje, u 53. minuti smo došli na svega gol zaostatka, a onda glupo i lako primili dva gola i priča je bila gotova", kazao je Červar, koji je preuzeo dio krivice za loš ulazak u utakmicu.

"Svakako da dio krivice ide i meni kao izborniku jer nisam umirio momčad, a pokazalo se da protiv Francuza borba i želja nisu bile dovoljne. Jednostavno smo izgorjeli u prvom poluvremenu, prerano smo završavali napade, a u obrani smo bili mlaki. Zato smo izgubili, zato nismo ušli u polufinale, a meni je najviše žao ove divne publike koju smo razočarali", rekao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo