ČERVAR JE ČEKAO DO SAMOG KRAJA I POVUKAO POTEZ: / Evo tko će dobiti priliku protiv Švedske

Image
Foto: AFP

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras igra svoju posljednju utakmicu na SP-u

26.1.2019.
17:00
AFP
VOYO logo

Susretom za peto mjesto konačnog poretka hrvatska rukometna reprezentacija okončat će ovogodišnje Svjetsko prvenstvo. Suparnik je Švedska, reprezentacija iz čijih redova stižu izjave koje ukazuju na to koliko im ova utakmica malo znači.

“Teško je imati dva slobodna dana, a zatim igrati za peto mjesto. Naravno, ova utakmica je potpuno besmislena. Radije bismo otišli kući na spavanje, pred nama je teško proljeće u našim klubovima. Jasno je da želimo preskočiti ovu utakmicu, ali isto tako znam da je moramo odraditi”, kazao je nedavno za švedske medije Mattias Zachrisson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za Jotića

Bit će to Hrvatskoj prvi i jedini nastup u Danskoj na ovom SP-u, dok su Šveđani upravo na danskom tlu odradili sve utakmice. Uoči večerašnjeg dvoboja izbornik Lino Červar iskoristio je i treću zamjenu pa se tako umjesto Alena Blaževića momčadi pridružio Lovro Jotić.

Podsjetimo, ranije je Červar iskoristio prve dvije izmjene pa je tako uveo Ivana Sliškovića umjesto Krešimira Kozine te Kristiana Bećirija umjesto Luke Cindrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo